Tuesday, February 16, 2010

I skuggan av ett parasoll

Idag hade vi från början planerat att slappa i solen under dagen, och uppsöka nån restaurang som serverar kamelkött på kvällen. Efter lite samråd har vi bestämt oss för att ta det sistnämnda imorgon onsdag istället. Vi har det nämligen så otroligt skönt och mysigt på hotellet och i dess omgivningar. Idag hittade vi internetcafét på hotellet, där vi uträttade en del ärenden. Jag såg då att Charlotte Kalla hade tagit OS-guld. Kul! Lite svårt att gå igång påvinter-OS när man sitter i 30 gradig värme och 85-procentig luftfuktighet…


Så här långt har vi ägnat dagen åt att bada, slappa, äta gott och dricka varsin daquiri samt lite insmugglad Baileys. Ikväll ska vi testa en ny restaurang på hotellet. Med tanke på att vi har ätit på samma restaurang hela veckan är det ett stort steg. ;-)

Uppdatering: BREAKING NEWS: THE AIR CONDITIONER IS IN DA HOUSE!

Japp, det är otroligt men sant. De har satt på AC:n, bara så där. Tydligen var det inte bara vi och våra tyska grannar som klagat, varför hotelledningen tvingats ge med sig och tryckt på ON-knappen. Det tog bara fyra dagar, vilket är nytt inofficiellt egyptiskt rekord.

No comments: