Wednesday, June 18, 2008

Kattbesvär

Lilltösen därhemma, som lystrar till Martini (det är sant, hon kommer när jag ropar), mår inte bra. Hon är förvisso kelen, social och gosig (som vanligt) men är sedan några veckor inne i en dålig period; ja, jag tror inte att hon har varit i kattlådan mer än ett par gånger under den tiden. Hon har dock varit överallt annars i lägenheten och uträttat sina behov. Då jag snart ska flytta ägnas en panikartad stund varje kväll åt att leta eventuella nya gömställen.

Kontakt är tagen med veterinär, hoppas de kan hitta vad som är fel på lilla fröken. Annars är det nog inte så mycket att göra än att låta Martini slippa må dåligt längre. Aj... I samma stund som jag skriver detta får jag en klump i magen och en ledsen känsla i hela själen.

Shit. Hoppas veterinären kan hjälpa oss.

3 comments:

ullis said...

Kul att du börjat blogga igen!!!! Tråkigt med katten. Måste nog tyvärr säga att det antagligen är kört. En katt som börjat pinka inne är svårt att göra ngt åt. Har varit med om det själv och det är jäkligt ledsamt att behöv göra sig av med en katt. Men annars kommer antagligen även den andra att börja...

Bimpa said...

Ja - jag har väl börjat inse det. Ett hopp jag har är dock om hon skulle kunna bli utekatt hos någon som har sådana förutsättningar. Hade jag vetat detta hade jag kanske köpt ett radhus istället för tvåan i Solna... =)

jenny said...

Stackars kissen och stackars Bimpa. Utekatt låter som en bra plan, om du kan hitta en ny familj åt henne.