Monday, June 23, 2008

Nedräkningen har börjat

Om exakt tre veckor är det dags för flytt. Nedräkningen har således börjat; flyttfirman är bokad, likaså flyttstädningen och adressändringen.

Senaste flytten (från Märsta den gången) ägde rum så sent som för två år sedan, och efter att då ha burit möbler och lådor och f-n vet allt i över ett halvt dygn, och nästan tagit kål på mina föräldrar på kuppen, så var professionell hjälp med flytt och städ en självklarhet denna gång.

Däremot har jag börjat boka upp vänner och bekanta på att hjälpa mig med det viktiga uppdraget att komma i ordning i nya lägenheten, med naturlig start tisdagen den 15:e juli framåt eftermiddagen.

Den som känner sig manad att bistå med klokskap och ordningssinne är således välkommen att hjälpa till. Jag bjuder på fika och glada tillrop. Om ni är snälla får ni klappa katterna.

5 comments:

MrAztul said...

Jag måste säga att jag uppskattar när vänner anlitar flyttfirma! Min nästa flytt blir definitivt en flyttfirmeflytt. Fast å andra sidan har vi ju sagt att vi inte flyttar igen...

Bimpa said...

Som sagt är ni välkomna att hälsa på när själva bärandet och inflyttandet är över. =)

MrAztul said...

Vi kommer gärna, inspekterar och hälsar på katterna. Kanske en episk grillning igen?

Jenny said...

Självklart kommer jag... Betalar du taxin? ;) KRAM bästa du å jag LÄNGTAR!!!

(Världens bästa?) Simon said...

Nu har jag hittat en trvlig blogg om en person som jag diggar! Trots allt så känner jag inte så många "vuxna" människor som faktiskt spelar just dom spelen som jag gillar. Av vad jag läst hittills å Diablo som jag även visste sedan innan.

Lycka till med flytten men kom ihåg! Man kan inte bli trött på jenny(?!)

Hällsningar

kanske Världens bästa simon (enligt jenny) som fått Phoenix's autograf i födelsedagspresent av dig!