Thursday, July 31, 2008

Hatkärlek

Jag drömde om min bok i natt igen. Another chapter revealed, liksom. Just nu är jag inte nöjd med hur storyn utvecklar sig. Å andra sidan vet man ju inte vad nästa kapitel innehåller.

Jag ser därför till att skriva ner alltsammans, så att jag någon gång i framtiden när det är dags att sammanställa mästerverket åtminstone har chansen att läsa det som mitt undermedvetna propsar på ska finnas med som en viktig del av handlingen. Jag menar - det är ju inte förrän om kanske 30 år som jag ska bli författare på heltid så det är ju knappast någon brådska.

Jag älskar värmen. Jag hatar värmen. Så - nu kopplade jag texten till rubriken också, visst är jag duktig? ;-) Just nu hatar jag värmen då den hindrar mig från min välbehövliga skönhetssömn. Det jag allra helst vill göra är att ta en sval dusch. Och det är ju ingen bra strategi kl 23.27 om man vill gå upp tidigt dagen efter. Dessutom gör värmen att mina bägge kattdamer nu orkar leka, busa och hitta på jävelskap. Ingen bra strategi det heller kl 23.32 om man vill gå upp tidigt dagen efter.

Funderar på att raka mig imorgon, för att därigenom förpassa det yviga sommarskägget till de sälla jaktmarkerna. Undrar om Ernst skulle kunna skapa rubriker genom att raka av sig ett sommarskägg. Kan nästan se det framför mig:
"Ernst i rakbladsdrama", "Ernst skäggchock", "Ernst skägg i exlusiv intervju: Jag blev förnedrad".

Personliga favoriten: "Ernst: Jag gjorde det för mina manliga beundrares skull"

4 comments:

T.Virolainen said...

På tal om ingenting kan jag meddela att matchen på Behrn arena var en ganska bra sådan. ÖSK och Bajen hade varsin halvlek och det oavgjorda resultatet var på det stora hela rättvist!

Bimpa said...

Jag var ju också där, och visst var det en ok match. Men inte mer. Trist att bägge lagen var nöjda med oavgjort. Bra att domarn var bra.

t.virolainen said...

Aha, jag fattde det som att du var på Söderstadion (det var ju back-to-back möte). Domaren i Örebro var fan inte bra...Han missade ju en solklar frilägesutvisning på en Bajen-spelare :-D

Bimpa said...

Jag var på bägge... =)