Monday, February 15, 2010

It´s still winter

Då det fortfarande inte blivit någon förbättring gällande rumstemperaturen sa vi till i morse igen. Nu när vi kom tillbaka till hotellrummet efter vår utflykt kom Sherif, vår städare, och förklarade att det inte finns kyla på hela hotellet. Det är ju vinter, förstår ni väl. Vi gav oss inte, då det faktiskt påverkar denna fantasiska vecka på ett tydligt negativt sätt.

I samma andetag som han säger att han ska prata med sin chef, lämnar han över ett brev till oss från vår guide Dina där hon undrar hur det har gått med – just det – AC:n. Lite komiskt.

Nu ska jag strax gå och prata med guiderna igen, när de är på plats i servicekontoret. Den här lilla detaljen börjar bli lite väl jobbig. Hoppas de har något maktmedel att ta till. Typ morra eller så.

Uppdatering: Nu har Sherifs chef varit här, och jag har också pratat med nåt slags manager i receptionen. De varvar ”we cannot do anything, it´s winter” med ”I will ask someone to look into it”.

Enligt guiden Dina är det extremt varmt för årstiden, vilket förklarar varför hotellen inte haft AC:n påslagen. Hon lovar samtidigt att hon ska ligga på för att få dem att anpassa servicen efter den verkliga temperaturen, inte kalendern.

Uppdatering igen: Nu har vi fått besked x 2. Hotellet meddelar att de inte tänker starta AC:n. Istället har vi fått låna en fläkt från receptionen, så att vi kan lite fart på den varma, fuktiga luften. Som om det var det som var problemet.

Vår tidigare favvo Dina har skrivit ett andra brev till oss, där hon konstaterar att ”hotellet i regel inte har AC:n igång under vintermånaderna”. Suck.

Fortsättning lär följa.

No comments: